發新話題

SEP期指 期權

反彈果日受壓升唔起要有得食要食,真係好大教訓。
但尋日睇唔到同一條線受壓就真係抵死。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-9-26 10:19 發表
反彈果日受壓升唔起要有得食要食,真係好大教訓。
但尋日睇唔到同一條線受壓就真係抵死。
果日唔係點弱,可以彈上24750的話,今日都唔會响度同你講呢番說話啦(笑吓)!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

好似受制尋日大仙條壓力線……

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-9-26 10:29 發表
好似受制尋日大仙條壓力線……
搏反彈一定縮死,更何況今朝個底好假,A浪底未出現。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-26 10:33 發表
搏反彈一定縮死,更何況今朝個底好假,A浪底未出現。
由於牛皮,TOC 又似 fish bomb。
係爆邊架啦!上定落唶。

到尋日收市即月期指有七萬幾張,似想食到盡!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-9-26 10:35 發表

由於牛皮,TOC 又似 fish bomb。
係爆邊架啦!上定落唶。
236p今日收市前有冇機會縮到39點?如果有就佢啦!

破邊了……係自己手慢。
本來 LP234有得贏手續費……

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-9-26 10:51 發表
破邊了……係自己手慢。
本來 LP234有得贏手續費……
所以無論睇目標有幾準都好,最重要係個過程裏面做嘅決定,決定就係似波浪一樣反反覆覆,236p有冇機會39點

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-26 10:58 發表
所以無論睇目標有幾準都好,最重要係個過程裏面做嘅決定,決定就係似波浪一樣反反覆覆,236p有冇機會39點
E + 56pts... 收市除非企向 237… 否則機會不大…

發新話題