發新話題

JAN 10 期指,期權

MOC有機會見#2D3, 行#2GP; 由於係BMA, 留意富貴貓狗出現配合持槍買上...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 11-1-2010 03:17 PM 發表

Congra
just my luck to have chance to see the mkt so early at PM mkt
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-11 15:19 發表

用30睇係同你看法一樣。。。宜家都同上星期5個價差不多了。。。
大勢雖然睇上, 但短線期指上到228水平而冇大成交上破22850水平, 就會行個較大調整落返22150-22200水平...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 15:20 發表
MOC有機會見#2D3, 行#2GP; 由於係BMA, 留意富貴貓狗出現配合持槍買上...  
但大圖全部向下

引用:
原帖由 chief 於 2010-1-11 15:29 發表
但大圖全部向下
請問Chief兄所指嘅大圖係邊幾個?_?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 11:36 發表

咁鬼牛皮, 做Call扣等下晝
SC開始有收穫, 睇下收市前洗唔洗平先

short put 224 3:44p oi 366
look bull before day close
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 15:20 發表
細仙亦目#2D3, 留意MOC#1 CL Merge拗上...

引用:
原帖由 lofu 於 11-1-2010 03:46 PM 發表
short put 224 3:44p oi 366
look bull before day close
ci 355
Meeting now, see you tomorrow, bye.

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 10:29 發表

990拆細之後繼續推, 79日圖tunnel繼續上
990拆細後轉號碼2978, 1月5日低見1.23元, 今日高見1.92元回落...

發新話題