發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-11 14:35 發表

打電話去customer service ...la
而家沒事, 剛才以為最低22500, 原來到22450
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 12:20 發表

所以小弟見有訊號買上, 上星期五就清淡倉 & 加好倉, 驚班大隻佬等唔切挾上...
我都加左好倉了

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-11 14:48 發表

我都加左好倉了
Mon兄上星期加定啱啱加呢?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

雖然短線我看22450應有支持,可上試22600, 但係, 我諗隨時要小心大戶提早做淡, 今晚overnight都係做小小小注安全
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

期指今日上午(1月11日)以裂口上破22600水平, 高見22710點回落調整...

以日線圖看, 由於上升時間及力量有所擴張, 預期今日調整過後, 本周初期指將上試22800-22850水平後反覆回落, 下行首目標為22150-22200水平、次目標為21720-21770水平...

留意如星期二(1月12日)後, 期指以大成交上破22850水平, 則上升力量再度擴張, 期指上行目標為23900-24000水平...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 14:50 發表

Mon兄上星期加定啱啱加呢?_?
上星期加, 剛剛再加! 因為見佢補半GAP

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-11 15:04 發表

上星期加, 剛剛再加! 因為見佢補半GAP
雖然小弟都係睇上, 但期指短期目標都係22800-22850水平; 只係少少建議, Mon兄請睇小弟啱啱#431帖分析

short call 226 oi 2:35p 375 x 5, ci 320x3,325,318
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-1-11 15:16 發表
short call 226 oi 2:35p 375 x 5, ci 320x3,325,318
Congra

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 15:09 發表

雖然小弟都係睇上, 但期指短期目標都係22800-22850水平; 只係少少建議, Mon兄請睇小弟啱啱#431帖分析  
用30睇係同你看法一樣。。。宜家都同上星期5個價差不多了。。。

發新話題