發新話題

AUG 期指 期權

謝ok兄

引用:
原帖由 silver 於 2014-8-8 22:54 發表
Dear All Ching / Tse,
我也是同門, 三年前了, 之后全力玩恒指期權, 今天總算有點心得, 懂得不輸錢了. 期間都是看各位在此的精彩討論偷師. 但過去十多天, 發生什么事. 為何討論區如此死歹.
真不明, 過去我衹是看偷師 ...
無言!唔想講野!
此處交俾你了。

thank you Sir!

thx c hing

Good morning

thx ok hing !!

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-8-8 09:47 發表
社會撕裂的结果,搞到呢道嘅经验分享都冇埋,新入黎嘅同學就要多得领导人的贡献了!
冇眼睇
其實又唔可以咁講,有歷史以嚟有邊個地方思想會統一?就算宗教咁神聖都在所難免,可能討論區都係一樣,冇意見就冇得討論,有意見就大家不停會討論,好正常!等我金水點起個火頭先
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-8-11 11:45 發表
其實又唔可以咁講,有歷史以嚟有邊個地方思想會統一?就算宗教咁神聖都在所難免,可能討論區都係一樣,冇意見就冇得討論,有意見就大家不停會討論,好正常!等我金水點起個火頭先 ...
Ching 好耐無見…

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-8-1 08:57 發表
守240挑戰270
240應該守穩,未來時間挑戰270,但期權上時會比較重要,如果呢個星期能見244之下或是LC的好時機,將会挑戰250,但最近伊波拉病毒會隨時帶來震盪的籍口。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題