發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-11 10:45 發表
今日好quiet...吾通有師兄捱緊價??
食緊SP時間值 & 等走之前Hedge SC嘅Call仔
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-11 10:45 發表
今日好quiet...吾通有師兄捱緊價??
都係等食扣0既時間值....

MOC 稍為calm down, 如果上吾到22660或要反覆慢落先??

轉眼上左去
MOC mcf-dn, #1在高位, 未必會上到22710??

2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 波佬 於 2010-1-11 11:04 發表

都係等食扣0既時間值....
波hing既都應該係大餐, 我今朝既早餐都好味

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-1-11 11:17 發表

波hing既都應該係大餐, 我今朝既早餐都好味
只係白粥油炸鬼, 唔夠TREND兄D 鮑參翅肚大..HAHA

引用:
原帖由 波佬 於 2010-1-11 11:23 發表

只係白粥油炸鬼, 唔夠TREND兄D 鮑參翅肚大..HAHA
我既都係普通餐,
查實我食物要求吾高, 一向食吾起貴族野好平民,
食白粥油炸鬼就好satisfy, 大家最緊要食得開心

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 10:59 發表

食緊SP時間值 & 等走之前Hedge SC嘅Call仔
咁鬼牛皮, 做Call扣等下晝

大仙#2X3 & DTR圖準備行MCF-DN

MOC似乎係#2GP...

hi..   will move  soon...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-11 11:36 發表

咁鬼牛皮, 做Call扣等下晝  
OK hing, 晏晝點睇?

發新話題