發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-22 18:24 發表
如果依數浪法,明日開市後上23300完成一組浪3~1,否則數浪不成立,另如明天於23000反覆橫行,根據釣魚理論,下星期將向215推進。
今日破唔到尋日頂及早上底,下星期期危!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-23 13:18 發表
Ching 要甘深咩…

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-23 13:18 發表
黃昏之星? 定係黃昏之升 呢

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-5-23 14:02 發表

Ching 要甘深咩…
理論只作參考
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-5-23 14:14 發表

黃昏之星? 定係黃昏之升 呢
睇230p今日在212之下,有機會是sp,平頭裝可以飛4~5日,係就乜都比莊家搾亁

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-23 15:40 發表
睇230p今日在212之下,有機會是sp,平頭裝可以飛4~5日,係就乜都比莊家搾亁
金水兄,下星期目標幾多?
Call 過周末乎?

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-23 12:52 發表
呢個發債自還嘅消息,我估係中央表明立塲,叫地方政府唔好打佢主意,過去十個㷛九個蓋,地方債爆煲係遲早問題,習主席有可能想長痛不如短痛;而早期融資融券問題,要小心! ...
但另一解讀係你唔使問我啦, 用影印機自己印多D債來還錢啦, 地方可以自己用印債來變錢啦, 要幾多, 印幾多啦

但你印果D要自己將來還, 到時唔好問我要錢還呢D債
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-23 16:09 發表

金水兄,下星期目標幾多?
Call 過周末乎?
吉倉,冇方向感,靠估唔可以支持我做買賣!

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-5-23 16:10 發表

但另一解讀係你唔使問我啦, 用影印機自己印多D債來還錢啦, 地方可以自己用印債來變錢啦, 要幾多, 印幾多啦

但你印果D要自己將來還, 到時唔好問我要錢還呢D債 ...
一個國家貨幣统一,如果各省可以自己印銀紙,好快變天下大亂,戰國時代開始!

發新話題