發新話題

MAY 期指 期權

今日爆升,睇唔到明顯韻律!俾大戶拖左兩日,攪到以為延伸,原來就強金。所以時間幾重要呢?
聯局議息都有影響,會扭曲時間計算,差左d的!又學一課了

其實大大仙之前rp,2d3,gp,但唔彈個下R頭,結果今日仲要先低係高咁絕!一流

今日既升從新回到大戶既5月開倉價之上, 如守在221樓上, 即大戶 5 月其實係好倉底, 最差都係 221 左右拉鋸

差D以為我睇錯, 驚足成個星期
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

今日強姦金入市呀
各位又買貴貨啦

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-5-12 14:37 發表
今日既升從新回到大戶既5月開倉價之上, 如守在221樓上, 即大戶 5 月其實係好倉底, 最差都係 221 左右拉鋸

差D以為我睇錯, 驚足成個星期
大師兄睇五月上幾多,應該回落再會試225吧

回復 343# ourstation 的帖子

Thank you station Hing!
又唔使惊住!下邉個支持位未穿。不過呢度224、225同美女都要留心睇下,小心蟹度俾人玩残!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-12 14:44 發表

大師兄睇五月上幾多,應該回落再會試225吧
我倉位226

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-12 14:54 發表
Thank you station Hing!
又唔使惊住!下邉個支持位未穿。不過呢度224、225同美女都要留心睇下,小心蟹度俾人玩残!
啱啱先驚完, 你又嚇我?
好在呢 2 日有時間俾我再睇睇, 最多撤倉

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-5-12 15:01 發表

啱啱先驚完, 你又嚇我?
好在呢 2 日有時間俾我再睇睇, 最多撤倉
按圖估一估,明天出小陰,後日出支陽
跌穿呢支陽先啦!點都試下225-226嘛!明天如估計出小陰,我都買LC

回復 348# ourstation 的帖子

美女大细图有好多负GP,我認同CB兄講黑池果個觀點,美女有機會做急跌。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-12 15:08 發表
美女大细图有好多负GP,我認同CB兄講黑池果個觀點,美女有機會做急跌。
美女周線圖仲係開緊花, 急跌言之尚早

發新話題