發新話題

MAY 期指 期權

大貴rp,出關,等2d3 n 紙五…

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-9 13:16 發表

返工呀!
而且講佐,遲入場水位不多
抱住半信半疑的心態去試

我都想緊方法克服敢輸唔敢贏!
資金係能力輕鬆範圍內

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-9 13:07 發表

克服困難係大人物所為,搵個平衡點解決。
睇番历史多数都用作排除异己的藉口

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-9 13:17 發表
睇番历史多数都用作排除异己的藉口.
都係咁,你去做CEO都帶自己團隊去啦!始終唔反唔掂,支持主席!

老共好轻講听其言观其行, 但佢地揀到咁多人做大贪高官眼光都幾独到哦! 真系要向佢写個"服"字.

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-5-9 13:35 發表
老共好轻講听其言观其行, 但佢地揀到咁多人做大贪高官眼光都幾独到哦! 真系要向佢写個"服"字.
之前留下的,好似朱鎔基係個時代都英雄無用武之地,都係呢句:天時地利人和!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-9 13:16 發表
大貴rp,出關,等2d3 n 紙五…
CB師兄,請問大貴圖代表咩圖?MT Sir好似冇提過嘅!Thanks

Feel boring with the market

5月14日至19日期間,香港藝術中心就會駕駛一架「藝術發現號」,每半小時一班,讓你免費上車,由會展開出,帶你遊覽尖沙咀(香港藝術館)、土瓜灣(牛棚藝術村)、觀塘(奧沙藝術基金會)、北角(油街實現)和灣仔(香港藝術中心),一次過行所有藝文好玩地方。

每架巴士最多接載27名乘客,先到先得,要搭就要早一點去等。另外,要注意的是,「藝術發現號」只會單向行駛。

活動詳情:

日期:  2014年5月14日至5月19日

時間:  上午11時至下午5時 (每半小時一班)

開車地點:  香港會議展覽中心

查詢:  http://www.hkac.org.hk/tc/calendar.php?&id=1384

引用:
原帖由 muigol 於 2014-5-9 13:48 發表

CB師兄,請問大貴圖代表咩圖?MT Sir好似冇提過嘅!Thanks
請去私竇有解釋

其實呢個下跌浪居然沒乜裂口喎!唔係好正常
理論上今日出支陽,攪攪下兄弟就排隊了

發新話題