發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-3 05:30 發表

大師兄,你咁做叫拗頸!
去私竇睇睇發生乜事吧!
#1和 #13 各派7蚊特別息,
ADR 中, #1 已插捉7蚊,#13 插6.23!
呢兩隻都拖你無多百幾點,何苦仲吼升?
http://www.adr168.com/

派息月傳統只會順勢質落去,仲要沈大師唔信五窮六絕… ...
早晨車兄,首先覺得out兄本身可能發現一組訊號,相信應該唔會做拗頸嘅傻事,而金水亦有同感,5月6月是升市,如果要大插,除非5月中訊號被扭轉,否則世界杯期間有升有調整沒有大跌危機;
另從#1及#13號週一除淨只會對恆指點數有影響,而期指一早已低水反映咗,所以千萬唔好因為除淨而大手沽落,否則會做成損失,小心
太陽仍未見紙五

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

其實唔理咁多,大圖開始出2d3,大大仙rp n +PC ( 力量偏弱)可能重要等大富行個gp,211看似鋼門,唔可以再入球

Thank you sir!

回復 162# CB900 的帖子

Thank you CB Hing!
我都喺咁話,執番個免费L仔都好!

Thx Ching.....

thank you

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-3 14:27 發表
其實唔理咁多,大圖開始出2d3,大大仙rp n +PC ( 力量偏弱)可能重要等大富行個gp,211看似鋼門,唔可以再入球
所以金水早前所講話5月會破23285,咁而家應該會清啲啦,暫時未成事實,睇睇訊號變化成點,另外憑3維觀察六月有個頂而不會有個底的原因,到事實變成真再解說(只是學術研究),老師曾經講過,升跌都有其原因,我地大家目的就是揾出個原因。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-5-3 16:31 發表
所以金水早前所講話5月會破23285,咁而家應該會清啲啦,暫時未成事實,睇睇訊號變化成點,另外憑3維觀察六月有個頂而不會有個底的原因,到事實變成真再解說(只是學術研究),老師曾經講過,升跌都有其原因,我地大家目的就是揾出個 ...
如果六月中有個頂,跟住急跌,肥仔了!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-3 17:57 發表

如果六月中有個頂,跟住急跌,肥仔了!
今月唔上穿233收,或者再射,六月BTR了
希望係咁plan,俾我贏舖飯食.........
飲茶多都悶

thanks a lot

發新話題