發新話題

APR 期指 期權

下周二會再測試即月高位,但空間為持不變!

???

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-17 12:50 發表
先 232... 後 224...

嗯!今日 226p 又上演:
160的怨念

你都咪話唔邪!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-17 12:50 發表
欢迎! 又摸下佢, 睇下系光頭老定光頭仔

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-16 22:02 發表
由於今日行左細g,大大仙和大仙2d3, rp, 出關,現看尚欠5-5, 但可能飛髮
仲要係飛短髮!  配合大細仙搵DOG, 放假後返來可能跟金水兄既走法

要出行10日, 所以今日做定 bull call spread, 睇吓返來會唔會係送我一個旅程
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-4-17 13:42 發表

仲要係飛短髮!  配合大細仙搵DOG, 放假後返來可能跟金水兄既走法

要出行10日, 所以今日做定 bull call spread, 睇吓返來會唔會係送我一個旅程

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-4-17 13:42 發表

講少咗D野, 係4, 5 同 6 月份都開 bull call spread, 所以唔只一套
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:

out 兄,今早大市有啲唔對路,大富紙五要小心C
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

重有大貴大紙五壓住

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-17 14:14 發表
重有大貴大紙五壓住
吉吉放假算,平安大吉!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

發新話題