發新話題

JUL 10 期指,期權

見左dcc
short 20533

ci 508

大仙穿小AMA, finally
吾知有沒有向下力
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-12 11:50 發表
大仙穿小AMA, finally
吾知有沒有向下力
Afternoon all

細仙到咗中環, 大仙會唔會有AMA呢?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-12 11:54 發表

Afternoon all

細仙到咗中環, 大仙會唔會有AMA呢?_?
細仙已mcf-dn, 大仙#1屈下, 我估20500撐吾住, 要試20400

prepair to shot @ 530

定 545 止蝕, 見到三沖....可能...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-12 12:03 發表

細仙已mcf-dn, 大仙#1屈下, 我估20500撐吾住, 要試20400
細仙暫時過返海去尖咀, 仲係腰帶小弟唔太肯定..
不過MOC尖西咗, 而細仙都見TST但未行紙五..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-12 12:15 發表

細仙暫時過返海去尖咀, 仲係腰帶小弟唔太肯定..
不過MOC尖西咗, 而細仙都見TST但未行紙五..
都係反覆到中午收市, 大圖5線開花, AMA好強, 但細圖都好頂下...好難肯定有否回調先,
看上海先啦
Lunch sin..

紫金礦業污染汀江魚中毒亡 (12:19)
中國最大的黃金生產企業、福建上杭紫金礦業公司污水池滲漏,污染汀江流域,逾三百萬斤魚死亡或中毒。

Good afternoon. 破AMA, 應要試20400??

大大仙 #2x3 #1背馳

但仍行上子午, 不會跌得急

發新話題