發新話題

APR 期指 期權

#388港交所未來5個月時間將會挑戰200元?到時話比大家知;

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 539# goldwater 的帖子

我都有留意,一天比一天強

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-8 09:51 發表
反覆市应还有二三天,留意不进則退可有连续!
今天两度無功而还,反覆后还有可能急插机会?

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-4-8 17:35 發表
喂你对住幹咩!覺得人勁题下你又覺得搞事!甘大感觸呀!哈哈哈哈哈哈哈哈
系好意嘅, 我心领啦! 多谢你先啦!
人地嘅好桥好意念你睇到咗, 而又用得着, 你都有得益有着數啦! 系唔系?
唔好窒住嗮啦! 干燥天過咗啦! 唔使润肺嘅.

回復 544# optionbaby 的帖子

教式佢做人,好个做牛做馬

甘多人講甘多野,有东方無窮人,成版馬經隻隻都有人貼,買中未識得运用囉,有料比你下,買佐隻吾中都有貼过格,未吾啱八字囉,可以点呢!gogogogogogo天日又跌番啦,一日上一日落吾洗甘早慶嘅。哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 1288 於 2014-4-8 19:12 發表
教式佢做人,好个做牛做馬
你未死咩?失佐声甘耐,入佐媽剪未,哈哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-4-8 19:14 發表
甘多人講甘多野,有东方無窮人,成版馬經隻隻都有人貼,買中未識得运用囉,有料比你下,買佐隻吾中都有貼过格,未吾啱八字囉,可以点呢!gogogogogogo天日又跌番啦,一日上一日落吾洗甘早慶嘅。哈哈哈哈哈哈哈哈 ...
有某錢入數?無就齋剝花生lor

母里甘好戲
引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-4-8 19:17 發表

你未死咩?失佐声甘耐,入佐媽剪未,哈哈哈哈哈哈哈哈哈

回復 1# OK~ 的帖子

thanks thanks thanks

發新話題
最近訪問的版塊