發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-4-8 12:48 發表
好以尋晚咁收市前見GP,
貪得意走去玩細期偷雞,
第一張成功,第二張今朝瞓醒見美股大跌都打定輸數,
但最後都係訊號擊敗外圍因素,
好運!當係練習。 ...
GP永遠在散戶一致最悲觀時出現
你提水出埋條魚,應該要對GP反彈有信心
依家惟有吼位上車
上望232xx
搞唔掂坐定定好過

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-8 13:12 發表

塵世上都係搏一搏,控制好自己風險和承受力,當訊號出現咪搏囉!
沒錯,必需要已訊號為基礎
好幸運自己有決定抽時間上堂

條100天線(22669)頂得好〝行〞!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

呀爺攪乜?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 524# goldwater 的帖子

上年,年尾拉落都破埋
看國企多興奮

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-4-7 10:32 發表

係會上去,不過隻近牛點都要殺佐至講。
有大注入LP,鍾意就跟啦!
一日未落22110,一日都唔好亂咁反手做好。
好勁,好勁,的確系好勁!gogogogogogogo!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-4-8 12:48 發表
好以尋晚咁收市前見GP,貪得意走去玩細期偷雞,第一張成功,第二張今朝瞓醒見美股大跌都打定輸數,但最後都係訊號擊敗外圍因素,好運!當係練習。 ...
用細期做練習其實係一個唔錯既選擇, 用期權唔係唔得, 只係要同朋友做對家, 朋友都係要來出賣的, 金兄已經捉到用神了
見金兄已有足夠戰鬥力同大戶并行, 唔使下下同佢死過了
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

如果突破左22669,100ma n trp ,tbm 23300,大富現欠一個五浪和下星期有頂等突破追加 lc230,  如老美反彈明天gapup?

回復 528# CB900 的帖子

我都係咁諗今晚老美
希望今日不破,明天烈
除非今日回返500樓下,我汁少少走囉,否則食花生

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-4-8 13:59 發表

用細期做練習其實係一個唔錯既選擇, 用期權唔係唔得, 只係要同朋友做對家, 朋友都係要來出賣的, 金兄已經捉到用神了
見金兄已有足夠戰鬥力同大戶并行, 唔使下下同佢死過了 ...

發新話題
最近訪問的版塊