發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-4-8 08:50 發表
美股又跌百幾點,唔多唔少港股都受拖累,但以技術分析呢個絕對唔係籍口,從昨天收市見大仙行GP,目標22450~22500,唯一勉強一個籍口是昨晚夜期到咗目標,而且仲完成DCC.,是否如此,就要睇開市後bible訊號變成點;
而昨天都提過,LC未係 ...
呢組GP仲破埋225,所以好老實,估中未必食中,估錯就一定比人食!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

看大富撞子午,男仔clm,行個dcc做5浪,可能個4浪行完,穿22650就再上

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-4 14:58 發表

SC230 @120....
LC226  @278

waiting for next week....

有時人就係咁,開始計223買LC226,結果又想平d!結果行番轉頭
14414個頂比我賺餐茶啦!

反覆市仲要係多佐10分鐘才轉勢才可以用 #c
單邊市順方向仲可以搵d相聚點,但對家完全無意思,
低處未算低。

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-8 11:25 發表
LC226  @278
waiting for next week....
再唔食見紅。

其實不是想馬後跑,昨天15:30左右大細仙GP訊號明顯
大圖又係踩MA,這個叫AMA? 小弟對名稱搞不好
家下坐定定 等...

GP訊號萬歲,輕鬆地差不多三佰點

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-8 11:34 發表
有時人就係咁,開始計223買LC226,結果又想平d!結果行番轉頭
14414個頂比我賺餐茶啦!
外圍做得咁差,唔多唔小有啲心理壓力.............................!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 ~family~ 於 2014-4-8 12:08 發表
其實不是想馬後跑,昨天15:30左右大細仙GP訊號明顯
大圖又係踩MA,這個叫AMA? 小弟對名稱搞不好
家下坐定定 等...
有時大浪下壓,行好多個gp都唔彈的,所以重要考慮其它圖

發新話題