發新話題

APR 期指 期權

炒即市要練熟個 DBT!
時間短、威力大。
長倉客要求在市時時間有咁短得咁短,跟到就去。
唔得都要走。

回復 461# cowbearcar 的帖子

所以我问過你,有冇研究過“有冇方法预测到将會有快市?”
其實同一個问题我都问過uuyyuu兄:
引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-4 17:03 發表

请教uuyyuu兄有冇訊號可睇到将會有快速市?
如搵到方法的話,可赢到惊人
大家如搵到不妨出帖交流下

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-7 14:01 發表
所以我问過你,有冇研究過“有冇方法预测到将會有快市?”
其實同一個问题我都问過uuyyuu兄:

如搵到方法的話,可赢到惊人
大家如搵到不妨出帖交流下 ...
這個要用神之心法

回復 463# smun 的帖子

GP都帮到啲,冇办法中的办法。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-7 14:01 發表
所以我問過你,有冇研究過「有冇方法預測到將會有快市?」
其實同一個問題我都問過uuyyuu兄:

如搵到方法的話,可贏到驚人
大家如搵到不妨出帖交流下 ...
MT Sir教的彈板跳就係答案。
我自己都無為意,師兄miss佐唔出奇。
#c 和BB或RSI都好夠炒即市了。

但始終江恩線出個位最準!
13:5x的高位回頭,
其實是今朝09:4x 天羅個條1乘4同埋13:0x 條1乘1合匯之處。
C班教DTR一味係咁畫,好多人都會忽略。
要位置其實答案你早就學佐!

問題好多人會覺得天羅地網好煩,唔去畫……
即如即市你無咁得閒囉把宇宙呎量下個時間去到邊分鐘見頂/底。
但最準個答案咪係用番把呎囉!
問師兄搵答案不如自己畫江恩線啦。

即如我日日掛住嘴邊講:
39點撈底法!

你有無為意 232c 暫時個 DL 係 39點?
唔係識唔識個招式問題,學佐都無為意!

回復 466# cowbearcar 的帖子

收到!谢谢!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-4-7 15:02 發表
即如我日日掛住嘴邊講:
39點撈底法!

你有無為意 232c 暫時個 DL 係 39點?
唔係識唔識個招式問題,學佐都無為意!
我哋做窮人要識吞聲忍氣,而家比支搶指住,捱過今晚先算啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

小心收DL!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-7 15:29 發表
小心收DL!

畫完個天羅,你會明白發生乜事。

發新話題