發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-1 15:26 發表
“消化一兩日”即喺短顶,配合到MT技術,睇下结果如何
看來明天大貴麥當勞上多d,同男仔clm n 井易gp-f,但大富未出關 和未有2d3,可能調都未必太深
策略明天225-226xx左右,有機先高後低。時間到都係一個因素

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-1 15:34 發表

一揸一沽講明唔喺平倉,但期指喺唔得的。我認爲此乃做期指莊家的优势。
可以咩,電腦唔係自動對盤?咁互對賺什麼差價?佣金?

休息咗2個星期, 我又出來搵食啦

照現時看, 信號仍然向上, 仲有力可升, 睇多 2 日先

cb 兄既 225 機會好大
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-1 15:43 發表

可以咩,電腦唔係自動對盤?咁互對賺什麼差價?佣金?
可以的, 不過條數係一樣, 只係張結單好睇d, d 客開心 d, d 經紀好解釋 d

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-4-1 15:44 發表
休息咗2個星期, 我又出來搵食啦

照現時看, 信號仍然向上, 仲有力可升, 睇多 2 日先

cb 兄既 225 機會好大
早前開左張216sp,明天早上差唔多平倉,賺餐茶夠了!

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-4-1 15:50 發表

可以的, 不過條數係一樣, 只係張結單好睇d, d 客開心 d, d 經紀好解釋 d
有什麼意義呢?唔明

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-1 11:31 發表

有做对冲,吾洗出冲
系咪呢,對住有贏冇書啦!

又想烈口破226?

引用:
原帖由 CB900 於 2014-4-1 15:53 發表

有什麼意義呢?唔明
通常d經記會話果倉已鎖, 賺的就會話睇位2邊食, 輸的就會話都未平倉, 等位再開一邊追數
輸既時候, 只係賬面數輸, 倉都未平, 仲有機追番
實情係經紀又賺多2張單既commission

d 客見到鎖倉, 上上落落, 好似又有機會追數咁, 無咁叫苦, 已經洗濕個頭, 唯有繼續下海

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-4-1 16:21 發表

通常d經記會話果倉已鎖, 賺的就會話睇位2邊食, 輸的就會話都未平倉, 等位再開一邊追數
輸既時候, 只係賬面數輸, 倉都未平, 仲有機追番
實情係經紀又賺多2張單既commission

d 客見到鎖倉, 上上落落, 好似又有機會 ...

發新話題