發新話題

MAR 期指 期權

回復 699# CB900 的帖子

Thank you CB Hing!
金融海啸, 美國佬卸嗮俾全世界嘅人同佢埋單。如:“累人”迷债,全世界都有。
啊爷冇人同佢埋單,唔通印银纸? 咁就真喺利股消息哦!人仔......

引用:
原帖由 optionbaby 於 2014-3-22 16:17 發表
美女唔系咁靓样,會否變番靓?再睇啊爷會唔會同佢一齊吃
美女同啊爷通常喺一個向左走一個向右走,两個一齊走就......

引用:
原帖由 sinding 於 2014-3-23 14:16 發表

美女同啊爷通常喺一個向左走一個向右走,两個一齊走就......
阿爺策略,你放水,我收水!你收水,我放水!港女成為中美較量擂台,大升大跌都唔會太跨張係四五千點波幅行!
要大升,人仔自由兌換之後有機,到時a股納入msci指數就勁了!而家講來講去行一個月波幅1500x2
周缐大浪爆邊就跟邊,就快揭盅了!

???

引用:
原帖由 CB900 於 2014-3-23 16:25 發表

阿爺策略,你放水,我收水!你收水,我放水!港女成為中美較量擂台,大升大跌都唔會太跨張係四五千點波幅行!
要大升,人仔自由兌換之後有機,到時a股納入msci指數就勁了!而家講來講去行一個月波幅1500x2
周缐大浪爆邊就跟邊,就快揭盅了 ...
只可以話… 港女係人地提款機... 超無奈…

問:你,你地,係存欵者?定提欵人?

9:45am中国3月汇丰制造业PMI预览值,前值48.5。
http://finance.sina.com.cn/money ... /065818590753.shtml

大家早晨!

裂口雖高,沽壓很大!
暈低……

造市呀!!!!!!!!!

大戶大戰……
已經二萬幾張成交!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-3-21 17:42 發表
和記周一力帶大市爆升可以推上217,結算就有機會冲220?
早餐,早餐!
代號 名稱 上日持倉 存取 今日長倉 今日短倉 今日淨倉 淨倉 市價 盈虧 前收市價 參考兌換率 盈虧(基本貨幣) 合約值
HSI22000C4 恆指 2014-03 22000 Call 2@47.50  1@44.00 -3@55.00 -2@60.50 0@-26.00 49 1,300.00 HKD 32 1.0000 1,300.00 HKD 50
MHIH4 小恆指 2014-03 -1@21651.00  2@21627.00 -1@21721.00 1@21533.00 0@-118.00 21632 1,180.00 HKD 21434 1.0000 1,180.00 HKD 10
HSIH4 恆指 2014-03   1@21636.00 -1@21666.00  0@-30.00 21632 1,500.00 HKD 21434 1.0000 1,500.00 HKD 50
HSIJ4 恆指 2014-04   2@21557.00 -2@21584.50  0@-55.00 21610 2,750.00 HKD 21410 1.0000 2,750.00 HKD 50

發新話題