發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 lofu 於 2010-1-5 16:39 發表

So there is another Yan's theory course at yansir.com ?!
小弟唔太清楚, 所以不作推測, 但相信大致內容應該係一樣...
到時MT Sir開班先知...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 16:43 發表

小弟唔太清楚, 所以不作推測, 但相信大致內容應該係一樣...
到時MT Sir開班先知...
ok兄你可以做yan theory導師..

引用:
原帖由 lammywinnie 於 2010-1-5 16:57 發表

ok兄你可以做yan theory導師..
小弟認為以MT Sir或者Floyd兄對Yan Theory嘅認識程度, 會比小弟更適合做Yan Theory嘅導師

p.s. 各位報讀咗太極期權心法嘅同學, 今晚見

我今晚會去上堂呀, 希望見到你啦OK兄.

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 17:03 發表

小弟認為以MT Sir或者Floyd兄對Yan Theory嘅認識程度, 會比小弟更適合做Yan Theory嘅導師

p.s. 各位報讀咗太極期權心法嘅同學, 今晚見
原來ok兄都有出席^^

我有上堂啊, 但唔知邊個係你........

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-6 00:37 發表

原來ok兄都有出席^^

我有上堂啊, 但唔知邊個係你........
小弟唔開估, 等Willy兄估吓先~

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-6 01:57 發表

小弟唔開估, 等Willy兄估吓先~
我其實大概估到, ok兄所處位置應該是與別不同的 ^~^

Good morning all

morning everybody..........

Good morning all.

發新話題