發新話題

JUL 10 期指,期權

morning all c hing

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-7-7 11:45 發表

19838就回
真係有阻力
我看中午前會穿上19840或穿低19780
呢個小三角我看有70-80點威力
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-7 12:04 發表

真係有阻力
希望下午可以升穿阻力...... 個市.. 牛皮到爆死人....... 比位我走...... 尋日無平到.. LC... 今日要蝕返比佢.... T_T

引用:
原帖由 terry 於 7-7-2010 12:07 PM 發表

希望下午可以升穿阻力...... 個市.. 牛皮到爆死人....... 比位我走...... 尋日無平到.. LC... 今日要蝕返比佢.... T_T
It's difficult to do Long option overnite for Cow skin mkt
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 lofu 於 2010-7-7 12:08 發表

It's difficult to do Long option overnite for Cow skin mkt
YES... I KNOW.... 我之前已經做左... 不過.. 尋日太忙... 平唔到倉......

21000LC X 1
21400LC X 1
18000 SP X 1

全部都係上星期五做......... 尋日想平曬佢.. 不過... 唔得閒.. 平唔到.....

個市搭緊短程船, 吾知要去中環定尖東啦?

回復 295# TrendRider 的帖子

Trendrider hing
Bingo hit 19780

引用:
原帖由 tommy123 於 2010-7-7 12:21 發表
Trendrider hing
Bingo hit 19780
穿得3點彈上去, 而且今日19775未穿, 現在反而好樣左
Lunch Sin la...

how do judge if buyer / seller more aggressive?

If no further day low, can conclude buyer? Can this order see is a bid deal or ask deal?
引用:
原帖由 hftsang 於 2010-7-7 12:01 發表

For your reference.  Not a single automatic order.
IDQtyPriceTimeHSIN0251980310:04:58HSIN0271983010:11:39HSIN0311980010:41:38HSIN0251979510:46:40HSIN0251979410:46:40HSIN0311980011:08:25HSIN027198 ...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-7 12:04 發表

真係有阻力
Trend兄都對MT Sir嘅新實戰系統開始熟習
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

發新話題