發新話題

JUL 10 期指,期權

2xx張拮穿198, 唔知真定假..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

估..19760....反彈....

細仙似乎喺中環靠邊站, 睇吓幾時掟界外球..

p.s. 細仙#2亦見金鐘罩

在呢個位有可能反彈下, 今日或者只係反覆
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 7-7-2010 11:00 AM 發表
在呢個位有可能反彈下, 今日或者只係反覆
Hi, just return from meeting, still 反覆 at day low position.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-7 10:51 發表
細仙似乎喺中環靠邊站, 睇吓幾時掟界外球..

p.s. 細仙#2亦見金鐘罩
#2D3 ,
有運行啦.

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-7-7 11:28 發表

#2D3 ,
有運行啦.
MOC、細仙見#2D3, 但大仙見尖西, 力量未見同步, 暫時可能只係反覆而未能爆邊..
Ken兄點睇?_?

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-7-7 11:32 發表

MOC、細仙見#2D3, 但大仙見尖西, 力量未見同步, 暫時可能只係反覆而未能爆邊..
Ken兄點睇?_?
target 19860

It seems to have better up force only if it can rebound higher than 19840.
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-7-7 11:36 發表
It seems to have better up force only if it can rebound higher than 19840.
19838就回

發新話題