發新話題

MAR 期指 期權

有錢!怕乜坐呀!冇水?想坐都冇
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

〝拿〞埋就爆
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

[quote]原帖由 goldwater 於 2014-3-4 13:02 發表
有冇攪錯呀?明知打仗仲破頂,係咪錢多呀?誠哥! [/quote
傻咗

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-3-4 10:20 發表

築底果個... 不知築都可年何月了... NG 怪得 D 人... 話買左 A 股得跳樓...
要清楚一點,築底同尋底在技術分析層面上係兩回事,尋底係痛快的,但築底過程係漫長加痛苦嘅,痛苦過後就有快樂啦!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 16:28 發表
要清楚一點,築底同尋底在技術分析層面上係兩回事,尋底係痛快的,但築底過程係漫長加痛苦嘅,痛苦過後就有快樂啦!
假如有時間... 講下國企... TKS...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-3-4 16:34 發表

假如有時間... 講下國企... TKS...
呢度冇乜人鐘意炒國企,事實上比較難推測,如果上証可以見1800,可以放心炒上3000,而家唔湯唔水,總之就算未見底,都離底不遠,通常平野無人搞,貴先有人追,明年嘅今日,就會知到今日冇執到平嘢而後悔!

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-3-4 17:05 發表
坐住大灘水,褲都湿洒。哈哈哈哈哈,gogogogogo。
出水好過你出血啦冇你向度,都唔知自己咁勁嘅

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-3-4 16:43 發表
呢度冇乜人鐘意炒國企,事實上比較難推測,如果上証可以見1800,可以放心炒上3000,而家唔湯唔水,總之就算未見底,都離底不遠,通常平野無人搞,貴先有人追,明年嘅今日,就會知到今日冇執到平嘢而後悔! ...
tks ching...

發新話題