發新話題

FEB 期指 期權

大單边,gogogogo!

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-25 15:30 發表
用無技術的牛熊圖重仓区分析作指標,向下未可打到20900??
209變228?轉肽??

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-2-27 11:56 發表

20點啦!20點啦!仲易過赌馬!
哇!仲好過琴晚嘅:銘記心頭
http://racing.hkjc.com/racing/Info/Meeting/Results/Chinese/Local/20140226/HV/8
呢铺真喺銘記心頭囖,咁都冇long到!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-2-26 14:58 發表

唔係想嚇你,期結前想貪用呢個組合,好幾個月都有師兄瀨野穿出價外。
呢種組合較安全在每月20號建倉,22號平倉。
食兩日時間值好了……
有軟件你可以覆盤了解過去幾年的情況,就知有無老點你。 ...
真係升穿上226
不過,如果你有上堂
壯士斷臂和彩雲追月都可以反敗為勝!

引用:
原帖 goldwater 於 2014-2-27 11:49 發表
車兄在1月23日的功課
因此,以發寒商角度來講,二月期結在 22501至23099 之間為最大利潤。
如果係咁,二月一係勁插水,但仍在 22300之上期結,始終 59% 高位蟹貨唔會咁好死放人。
一係就有限波幅上落市,派貨畀出佐雙糧的散戶 ...
將來啲功課只會係私竇論壇出現
始終踢爆太多,變相高調得罪大戶
很易被針對
但對於畢業上足堂的師兄
我會視為一共致富的摯友戰友!
怎樣提升和改良工具
是我一直想做的目標,
而非單純學完就不去開發新方法

引用:
原帖由 sinding 於 2014-2-27 13:30 發表

哇!仲好過琴晚嘅:銘記心頭
http://racing.hkjc.com/racing/Info/Meeting/Results/Chinese/Local/20140226/HV/8
呢铺真喺銘記心頭囖,咁都冇long到! ...
Next time大把機會
講真有閒錢幾多個會訓身?

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-2-27 13:47 發表

將來啲功課只會係私竇論壇出現
始終踢爆太多,變相高調得罪大戶
很易被針對
但對於畢業上足堂的師兄
我會視為一共致富的摯友戰友!
怎樣提升和改良工具
是我一直想做的目標,
而非單純學完就不去開發新方法 ...
呢種心態就正確啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-2-27 10:07 發表
226C 1點爆上14點,勁!
無膽買……
我睇過1點成交唔超過15張,就算有排队都未必成交到。
又唔使太自责!就當攞番次经验啦!

重有小小到gogogogogo!

千其唔好學果啲自以為讀多幾年書,高人一等,乜嘢基金,輸到爆廠果啲,72變都冇用,輸到親戚都冇得做!

發新話題