發新話題

FEB 期指 期權

表於 2014-1-30 09:39  顯示全部帖子

引用:

原帖由 goldwater 於 2014-1-30 07:22 發表
昨晚美股跌187點,adr跌三百多點,睇來呢組反彈目標可以好肯定成立了,bingo!有時見到自己嘅推測可以咁準,老實講真係有啲驚,今日大年三十晚,今早嘅事就係要將前日手多果張224SC解決,用一個借力打力方法,加張222LC,就有機會吃免費 ...
[email=222lc@217+224SC@238]222lc@217+224SC@238[/email]
224樓上收有萬多元袋,230樓上當然更好,小玩意,贏輸不必睇得太重!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

金水兄勁!
最少執21點,最多執221點。
無得輸!

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-24 09:33 發表

Bingo! gogogogogo!
乾哂,乾哂gogogogogo!
Bingo!

原來咁樣吼掉頭,果然正!

Bingo!

有的世上最愚痴的人,贏一時口快,輸盡世間一切,可憐!可憐
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-25 10:29 發表
Bingo!
有的世上最愚痴的人,贏一時口快,輸盡世間一切,可憐!可憐
10:30 見證「一陽遮三陰」!
反手買上,食埋。

好笑,搞到心底暗地裏講:你捨得縮未呀?你縮,我企對面……

p.s. 唔好意思,紅字果句要上佐堂的學員才會明白。

轉炒國指先, 今日目標定9800call

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-2-25 10:50 發表

10:30 見證「一陽遮三陰」!
反手買上,食埋。

好笑,搞到心底暗地裏講:你捨得縮未呀?你縮,我企對面……

p.s. 唔好意思,紅字果句要上佐堂的學員才會明白。 ...
上咗堂真係唔同啲,相信完成整個核心課程,車兄是MT's學術派數一數二的高手!

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-2-25 11:02 發表
轉炒國指先, 今日目標定9800call

我想吼 QQ,不過係雙頂沽喎!
原因:楔形,後抽成交少。
可是小時圖 macd 歸零,似係水上金叉繼續升
師兄們,到了共振位嗎?

係喎,用慣保力加通道,平均線顯示三日前有共振位繼續睇升……

發新話題