發新話題

FEB 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-2-13 22:40 發表
美股日圖#3滑翔, 今次希望無再睇漏下紫, 上次期指日圖#3滑翔, 就係睇漏下紫
係滑緊,似想食雞!

回復 617# cowbearcar 的帖子

早晨車兄,有時間分享吓自己睇法就算,叫我幫人,當然想啦,但幫人都要有能力先得嘛,到時變成好心做壞事害死人個心就唔安樂,你尋日賺幾
部pad 又有問題,稍後"..............

啊爷今早10:00公布1月CPI,PPI年率,预测值+2.3%,-1.7%:
http://finance.sina.com.cn/money ... /070818209379.shtml
http://finance.sina.com.cn/china/20140214/004718205104.shtml
大家早晨!

Good morning

Good morning

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-14 07:19 發表
早晨車兄,有時間分享吓自己睇法就算,叫我幫人,當然想啦,但幫人都要有能力先得嘛,到時變成好心做壞事害死人個心就唔安樂,你尋日賺幾
部pad 又有問題,稍後".............. ...
人係好得意,一啲好平和嘅語氣,唔唔聽嘅都變成敵對,市塲上通常贏輸比到係1:9,上得塲嘅分析員準確度亦一樣,但果九成並非唔想贏(幫人),實在自身無咁嘅力量,所以希望你解除偏見,冇能力,存心害人係兩回事!
大家可以留意吓,同一種技術為何會對大市睇法會咁大差別?其實並非所學技術唔得,而只不係人有三心兩意,如果可以控制,做到一心一意,到時睇到嘅事可能會好唔同,無論估中估錯,一個有用心去分析大市嘅分折員係值得尊重嘅,並唔會簡單同你講一句:「明天是升事」「明天反覆」!最攪笑係明天「單邊」,大佬,比小小數據支持吓好啩!
車兄做嘅數據好多,我比較鐘意你每月之前做功課,就如上個月估今個月結算會在225~230,但分析咗又唔做,三心兩意,最後真係中咗的話,你又嘆一句「一早估中,走雞!」

最後想對一啲敵對嘅人仕,即「乜水」馬乜」果啲,其實我應該原諒佢,因為佢所做所講,只表示佢內心世界嘅痛苦怨恨!希望佢平心靜氣,『放下得自在』

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-14 07:19 發表
早晨車兄,有時間分享嚇自己睇法就算,叫我幫人,當然想啦,
但幫人都要有能力先得嘛,到時變成好心做壞事害死人個心就唔安樂,
你尋日賺幾部pad 又有問題,稍後".............. ...
嘩……
好慘呀!
第一口嘔凸……

反手做好執番10點

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-2-13 10:24 發表
細細注做下好倉先
lc 224
sc228
食個早餐先, 一陣反手

金水兄,上面214xx有四行過100注的重關把守,係唔係無得升?
指標怎樣?

22400 沽一沽先, 穿 22555 走佬

發新話題