發新話題

JAN 10 期指,期權

correction in the afternoon?

引用:
原帖由 neighbor 於 2010-1-5 13:43 發表
大戶在追殺我.....我都話我好燈o架啦

21000點時買22500回收o既熊仔以為安全D,,,,,,,,,,,

而家我又準備入隻23300o既熊仔~~~來吧~~~我無限子彈
硬頸 通常唔會有好下場..雖然我理解你既心情.

引用:
原帖由 floydhk 於 5-1-2010 02:29 PM 發表

硬頸 通常唔會有好下場..雖然我理解你既心情.
As paaq's advice, safety first.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

中午收市個棍.. 都係玩嚇鬼....

引用:
原帖由 lofu 於 2010-1-5 14:12 發表

You are trading against the market.  God bless you.
做大浪嘅對家, 通常只會得一個下場... 粉身碎骨
一切應該順勢而為, 感受市場嘅力量取向
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 ICICIC 於 2010-1-5 14:22 發表

止蝕la 我  倒轉做
小弟頭先喺#117 & #153帖先講, 預期會調整完先反覆升到下星期一上22800-22850水平喎...
咁快反手買上??

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 14:35 發表

做大浪嘅對家, 通常只會得一個下場... 粉身碎骨
一切應該順勢而為, 感受市場嘅力量取向
咁..而家個勢順邊一邊呀...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 14:39 發表

小弟頭先喺#117 & #153帖先講, 預期會調整完先反覆升到下星期一上22800-22850水平喎...
咁快反手買上??  
抽上去果野我都PUT左等食........ 唔調可能上唔到228喎好似

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 14:39 發表

咁快反手買上??  
甘我張23000put遲D走

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 11:07 發表

破埋, 不過雖然DTR圖未見MCF-DN, 但MOC & 細仙喺高位出現#2D3, 可能喺高位反覆一下, 等DTR圖行埋MCF-DN就開始調整...
睇下晝開市嘅情況, 真係咁走...
#2D3加埋MCF真係好好用

發新話題