發新話題

FEB 期指 期權

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-2-11 14:29 發表

大戶真係好野  一個字服
就好似尋日咁有啲無知話上硬218咁,偏偏唔到,睇住佢來個後抽,我一樣捉到,只可借大惱都知到我豆利是,插穿215去到21466,無乎,但而家追貨又太傻,波唔追等浪,仍然果句,韻律未啱,升就由佢升!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 15:46 發表
就好似尋日咁有啲無知話上硬218咁,偏偏唔到,睇住佢來個後抽,我一樣捉到,只可借大惱都知到我豆利是,插穿215去到21466,無乎,但而家追貨又太傻,波唔追等浪,仍然果句,韻律未啱,升就由佢升! ...
其實跟一早定下來的策略做已經可以, 市場秒秒都變化, 我琴日216xx 沽左都係215平, 食幾十點, 而家結倉中,

[quote]原帖由 alancsl226 於 2014-2-11 15:49 發表

其實跟一早定下來的策略做已經可以, 市場秒秒都變化, 我琴日216xx 沽左都係215平, 食幾十點, 而家結倉中, [/quote]好,果然有料到,恭喜!

睇吓回幾深,如果整個C3反覆,明日有可能爆多2,3百點先後抽落番216~217,到時訊號冇扭轉,先食大茶飯!慢慢唔駛急!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 16:02 發表
睇吓回幾深,如果整個C3反覆,明日有可能爆多2,3百點先後抽落番216~217,到時訊號冇扭轉,先食大茶飯!慢慢唔駛急!

話咗韻律唔啱,夾硬來實坐艇,做埋個後抽,訊號未扭轉,大長揸!

大一組GP形成咗,等細一組結合同步爆!

好似操兵咁,上次240左右係似小咗隻腳!

如果唔好彩穿三角形,就要先度頸194,萬八?萬三差不多,所以穿三角形機會不太大,挑戰240就似樣!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 16:33 發表
好似操兵咁,上次240左右係似小咗隻腳!
http://holland.pk/209v

發新話題