發新話題

FEB 期指 期權

小弟愚见,仍是反弹浪,之後直插。莫非耶侖上場會改變收水命運?強姦金的日子又到了。

引用:
原帖由 ironcondor 於 2014-2-11 10:54 發表
小弟愚见,仍是反弹浪,之後直插。莫非耶侖上場會改變收水命運?強姦金的日子又到了。
次次都係強姦金高位接貨

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 10:44 發表
208樓上到咗,應該差不多,但時間未用完,等佢反復多一陣睇位走一轉!
等大仙#2D3後先來個雞腿餐先。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 10:53 發表
根據幾項資料,21143有可能見咗呢組浪個大底(c浪),但要爆升又未係時候,等食大茶飯!
其實仲有無4浪架?
如果有,通常係幾耐時間?

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-2-11 10:56 發表
次次都係強姦金高位接貨
真係同強姦無分別……
但係唔係買 高風險組合,又好似好無謂咁。
始終PE在10附近,我等大牛年才去更改強姦金組合去 保本基金!

引用:
原帖由 ironcondor 於 2014-2-11 10:54 發表
收水放水唔係技術分析範圍,好難推測,所以冇得估,但要大插真係未到時候,最基本可以破得三角底再算!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-2-11 11:00 發表

其實仲有無4浪架?
如果有,通常係幾耐時間?
根據波浪理論,大家認為19394~24165為一組五浪上升,咁呢一組只是abc的調整浪,唔應該有浪4,5出現!

引用:
原帖由 2014Bingo 於 2014-2-11 10:52 發表
今朝咁熱鬧既,我好好訓播,早晨!

6000pts......

如果大仙大大仙#2d的話,相信大富#1會同步,有可能引牛入局成功,未殺難升!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 11:08 發表
根據波浪理論,大家認為19394~24165為一組五浪上升,咁呢一組只是abc的調整浪,唔應該有浪4,5出現!

但係今朝 222C 好似做短倉喎……
我又睇錯?

點都好,希望各位上足堂又有軟件幫手的給提示。
本來諗住今日捕到靚位LP212 @ 121架……
無下跌空間就只好渣返現金。

發新話題