發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 12:12 發表

與Rider兄再三研究, 時間&幅度有所修正, 初步預測下星期一收市前至星期二開市期指上試22800-22850水平...
多謝Rider兄提示  
Thanks  OK & Rider c hing advice

Very strong....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-1-5 12:13 發表

超準!.....傳聞期貨操盤手是女仔
莫非.......Floyd兄認識.....
撞彩啫...  

"期貨操盤手是女仔"
who is she?

引用:
原帖由 floydhk 於 2010-1-5 12:19 發表

撞彩啫...  

"期貨操盤手是女仔"
who is she?
My agent tell me, but my 唔認識.....
否則我......我一定介紹比 c hing

大戶在追殺我.....我都話我好燈o架啦

21000點時買22500回收o既熊仔以為安全D,,,,,,,,,,,

而家我又準備入隻23300o既熊仔~~~來吧~~~我無限子彈

引用:
原帖由 neighbor 於 2010-1-5 13:43 發表
大戶在追殺我.....我都話我好燈o架啦

21000點時買22500回收o既熊仔以為安全D,,,,,,,,,,,
咁你諗住止蝕定係搬高D?

引用:
原帖由 easytowin 於 2010-1-5 13:49 發表

咁你諗住止蝕定係搬高D?
搬到22800, 另外如升高少少再加碼買23300熊

引用:
原帖由 neighbor 於 2010-1-5 13:51 發表

玩牛紅真係同賭大細冇分別~~

引用:
原帖由 neighbor 於 5-1-2010 01:51 PM 發表

You are trading against the market.  God bless you.
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 12:12 發表

與Rider兄再三研究, 時間&幅度有所修正, 初步預測下星期一收市前至星期二開市期指上試22800-22850水平...
多謝Rider兄提示  
止蝕la 我  倒轉做

發新話題