發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-21 09:31 發表
比呀爺茅波擊到!打鑼打鼓,一於沽爆佢啦!
會唔會咁儍同呀爺拗頸呢?冇訊號支持又點會話估爆佢呢!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-24 10:15 發表
外來因素好難去估計,但從書本知識,人為因素是短暫的,除非持續的干預,技術分析只能以目前的走勢去推測,

目前見節奏似有所改變,今天的大G底有可能成立,而221目標可能要再下移至218,繼續留意訊號。 ...
黑期跌530點破22000,估唔到大戶殺牛殺得咁狠,可能趕住過年,睇來馬頭有紅盤開,昨日尾市插唔穿22370,週一插完應該差不多,留意bible有否反彈訊號出現。

唔信落219,失敗
今次應該好多人亂咁sp破産
如果話我毒,大戶手段更毒!

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-24 14:51 發表
keep 住225低位收 引牛, 庄家唔俾高位你沽, 星期一裂口落多
BINGO!

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-25 09:04 發表

BINGO!
http://holland.pk/1xaI

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-25 08:34 發表
黑期跌530點破22000,估唔到大戶殺牛殺得咁狠,可能趕住過年,睇來馬頭有紅盤開,昨日尾市插唔穿22370,週一插完應該差不多,留意bible有否反彈訊號出現。 ...
一開見 219... 暈 la...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-1-25 10:06 發表

一開見 219... 暈 la...
裂口一定有,但係咪一開219就未必,如果破埋221就比較麻煩!

雷聲大,或者雨點小!開幾多都好,淡倉夠數食糊先!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-25 10:26 發表
裂口一定有,但係咪一開219就未必,如果破埋221就比較麻煩!

雷聲大,或者雨點小!開幾多都好,淡倉夠數食糊先!
Ching 國腳會不會去 9600 nei...

CB兄上次個走勢圖bingo!留意是否跌至220~221之間來個反彈後再去218

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-1-25 10:44 發表

Ching 國腳會不會去 9600 nei...
如果根據呢個圖,有可能要去9600之下

發新話題