發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-23 10:59 發表

我中途食佐次,但再追入返……
希望上返首站 22812、次站 22919 再沽過!
我高位都平左次不過買番得早只食到30點又跌過,即時走人高位食個30點無左!好在重叫有賺!大陰食埋228P現在無倉

引用:
原帖由 mon219 於 2014-1-23 11:20 發表
我高位都平左次不過買番得早只食到30點又跌過,即時走人高位食個30點無左!好在重叫有賺!大陰食埋228P現在無倉
贏住走,增大本金仲有下次機會。
反而止蝕真係要做到夠快夠狠,拖親只會萬劫不復。

[quote]原帖由 goldwater 於 2014-1-23 09:38 發表
各位早晨,跟據bible 訊號大市仍在反覆中,暫時仍依照229~233的中間線231上落,若果由中線每便擴濶1000點,突破上方233阻力,剛能挑戰24048的前一次高位,去到24100,但bible 訊號上,方向絕對是正確的,但在時間的推測個人就有缺失,要食大茶飯,還要更努力,早前CB兄post 的圖表,亦對此次推測有幫助,留意大G底是今天,或在明天的出現,至於消息在對大勢方向影響不會太大,講到拜神拜佛,心靈感應的買賣,只有拜神唔見雞!

引用:
原帖由 odinchu 於 2014-1-23 10:59 發表
頭先果一跌,成交大到我死左機
邊個交易平台?邊间经己行?

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-14 12:31 發表
似唔似?
在下唔識傳圖,CB兄推測,而家似嗎?

引用:
原帖由 odinchu 於 2014-1-23 10:59 發表
頭先果一跌,成交大到我死左機
我就用两户口,唔同交易平台,唔同经己行的。以防萬一!

回復 904# sinding 的帖子

wq32....係5係我部腦差?
嚴守紀律,心神寧靜,是決勝的關鍵

以今日既跌幅,IV 5應該升咁少 小心有古怪
嚴守紀律,心神寧靜,是決勝的關鍵

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-23 11:48 發表
在下唔識傳圖,CB兄推測,而家似嗎?
傳圖比個website 你好方便, upload 完copy 條link 貼上黎就ok
http://holland.pk/uptow/

揀番 貼圖拎: 就ok

發新話題