發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-22 14:47 發表

好x呀!
228p 突然一注9x注 SP @ 57,再加多兩腳成二百幾注 SP……
走遲d鬼都瀨多鑊!
比大戶控大局,低買高沽,call有冇邊個位重手S?

要食大茶飯,不如等齊幾兄弟食團年飯好過!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-22 14:52 發表
比大戶控大局,低買高沽,call有冇邊個位重手S?
依家大戶x佐好多。
你用一小時圖睇成交才會發現佢陰陰打散來成交……
不過,今朝228c 果 240-260的大注,真係好安全!

228P 頂多係 57,多一點都唔會畀!
絕!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-22 15:01 發表
要食大茶飯,不如等齊幾兄弟食團年飯好過!
兄弟開始約好一齊食飯,唔知食牛扒定熊掌!約四星期後有個細g底來緊,
唔知有沒示

今次呢張228C應該係本月炒既最後一張,早上買226P現在改買228P平左226P由佢搖,再上就又改買230P,慢慢推買put做保險

其實牛皮 LP 唔夠磨時間值!
搵安全的負溢價熊仲夠砌……

一話要搵熊仔,火箭式爆上!
正!
都未入場,比靚大家……

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-22 15:02 發表

依家大戶x佐好多。
你用一小時圖睇成交才會發現佢陰陰打散來成交……
不過,今朝228c 果 240-260的大注,真係好安全!

228P 頂多係 57,多一點都唔會畀!
絕! ...
有時見到啲大成交倉,如果可以知到S 還是C就真係正,一定跟到尾

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-22 15:11 發表

兄弟開始約好一齊食飯,唔知食牛扒定熊掌!約四星期後有個細g底來緊,
唔知有沒示
真係好似約定咁,又番落去,準備食完大餐之後一齊同步走,你上次個張圖入咗腦

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-22 16:00 發表
真係好似約定咁,又番落去,準備食完大餐之後一齊同步走,你上次個張圖入咗腦
收市後好多大成交 SP等食!
明日升?

發新話題
最近訪問的版塊