發新話題

JAN 10 期指,期權

OK Hing,

我仲揸住D PUT, 點算好

引用:
原帖由 ICICIC 於 2010-1-5 10:46 發表
OK Hing,

我仲揸住D PUT, 點算好
之前喺#58帖已經提及, 要留意上到21116會唔會見倒有課程上所教授嘅沽貨訊號先好PUT...
而尋日收市前喺#102帖亦提及細仙有機會出#2GP挾上21150-21180水平...
IC兄點解咁搏 ?_?
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 10:57 發表

之前喺#58帖已經提及, 要留意上到21116會唔會見倒有課程上所教授嘅沽貨訊號先好PUT...
而尋日收市前喺#102帖亦提及細仙有機會出#2GP挾上21150-21180水平...
IC兄點解咁搏 ?_? ...
已經到了

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-5 11:00 發表

已經到了
破埋, 不過雖然DTR圖未見MCF-DN, 但MOC & 細仙喺高位出現#2D3, 可能喺高位反覆一下, 等DTR圖行埋MCF-DN就開始調整...

Did winq hang at about 11:05a for 1-2 min?
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

今日成交幾多, 宜家已經有25x億...

引用:
原帖由 lofu 於 2010-1-5 11:08 發表
Did winq hang at about 11:05a for 1-2 min?
小弟個winq冇hang, 可能喺高位期指張數成交多做成...

引用:
原帖由 lofu 於 5-1-2010 11:08 AM 發表
Ok wor Hing, did you have this problem?
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 11:07 發表

破埋, 不過雖然DTR圖未見MCF-DN, 但MOC & 細仙喺高位出現#2D3, 可能喺高位反覆一下, 等DTR圖行埋MCF-DN就開始調整...
咁我只有等~

引用:
原帖由 OK喎~ 於 5-1-2010 11:11 AM 發表

小弟個winq冇hang, 可能喺高位期指張數成交多做成...
This happened a few times a day.

發新話題