發新話題

JAN 期指 期權

???

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-1-21 09:51 發表
理論支持轉勢或有三連升,但不太多!
姐係話升到星期五...

美股反複上我係睇到172的!過左172我就唔識睇咯

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-21 09:22 發表
大仙天線
通常咁出有乜特性架?

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-1-20 14:41 發表
升硬!
Bingo!
引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-1-20 15:55 發表
宏觀尼睇229依家仍在橫行区的頂部不要恐慌心態影响!無信心未輸小小交學費羅!
多谢指导!

大家早晨!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-21 10:37 發表

通常咁出有乜特性架?
天線頂部為一阻力,如果國指明天以大陽收穿10350和痕身升穿23350就向上機會大了,而家都係22550-23300
橫行12日,總要爆邊的時候,向下跌穿225!大戶出手後二仔底…

其實等待係投資市場是非常重要的一環

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-21 10:48 發表
天線頂部為一阻力,如果國指明天以大陽收穿10350和痕身升穿23350就向上機會大了,而家都係22550-23300
橫行12日,總要爆邊的時候,向下跌穿225!大戶出手後二仔底…
咁23200又的確之前好多日的頂底,水平阻力/支持都好正常。
一下唔記得,通常期指收市後收全日DL,過夜翻底機會大!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-1-21 11:03 發表

咁23200又的確之前好多日的頂底,水平阻力/支持都好正常。
一下唔記得,通常期指收市後收全日DL,過夜翻底機會大!
今天是江恩一月其中之一的轉勢日,留意收市前發展

無為意昨日收市前 234C 大量成交是失敗之作……

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-21 11:07 發表
今天是江恩一月其中之一的轉勢日,留意收市前發展
咁多日都裂口單日轉勢,根本除非400點以上……
唔係早幾日已經轉勢了!

好奇一問:
#2333 長城汽車係唔係行曬五段 a浪?
b浪頂睇 38,吼2月期權有無著數?
定係等佢上到38才去吼個c浪算?

發新話題