發新話題

JAN 10 期指,期權

Good Morning

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 16:10 發表

留意細仙似乎行緊過#2GP, 如果成立, 見埋富貴狗回落, 呢吓有機會聽日上22150-22180水平...
各位早晨!

是浪反彈出現PX, 從HR & 大大仙看已然突然"震點", 預期上試22150-22180水平後調整, 調整過後將於下星期二見22450-22480水平...
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 10:07 發表

各位早晨!

是浪反彈出現PX, 從HR & 大大仙看已然突然"震點", 預期上試22150-22180水平後調整, 調整過後將於下星期二見22450-22480水平...
調整到21900 夠未?

我想問下各位用tq的師兄. tq報價有無事. 呢掛djia報價頭個半個鐘d棍無哂. 尋日開始hsic1日圖又short埋. 我想證實下tq問題定我部機有問題. 謝

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-5 10:10 發表

調整到21900 夠未?
MOC雖然見#2X3, 但由於係AMA而#1 CL Merge準備拗上, 留意高位MOC見富貴貓狗, 配合#1 CL Merge拗落調整...

0k c hing
do u think stock #500 is tunnel up yesterday

引用:
原帖由 leegcf 於 2010-1-5 10:10 發表
我想問下各位用tq的師兄. tq報價有無事. 呢掛djia報價頭個半個鐘d棍無哂. 尋日開始hsic1日圖又short埋. 我想證實下tq問題定我部機有問題. 謝
C-hing, I had the same problem yesterday.

引用:
原帖由 leegcf 於 2010-1-5 10:10 發表
可能只係hsic1日圖壞咗, 可以試下先儲存一個同類型嘅圖表cht.(例如Leegcf兄個tap入面有日圖、HR、15MIN, 可以先儲存HR或15MIN圖), 再按左上角剪刀icon刪除壞咗嘅日圖, 然後喺"開啟已儲存的視格"搵返之前儲存咗嘅cht., 再將圖表時間轉返日線圖就ok

引用:
原帖由 good88 於 2010-1-5 10:22 發表
0k c hing
do u think stock #500 is tunnel up yesterday
宜家開緊市比較忙, 小弟收市後再幫good兄睇睇

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-5 10:21 發表

MOC雖然見#2X3, 但由於係AMA而#1 CL Merge準備拗上, 留意高位MOC見富貴貓狗, 配合#1 CL Merge拗落調整...
留意細仙有機會喺MOC見富貴狗, 同時出現MGP

發新話題