發新話題

JAN 10 期指,期權

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 10:21 發表

留意1HR & 大大仙有機會見#2D + #1 CL Merge拗落, 可能未必上倒21116; 如確認見#2D, 或會處於高位反覆, 待大仙見#2GP配合下跌...
雖然1HR未能形成#2D, 但大大仙 & H-HR見#2D, 如果H-HR出現#2DTL, 跌幅都會幾可觀
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

期指按金係唔係由今日起減少左? 即係波幅唔會咁大? short 既好時機?

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 14:50 發表

Thanks, Floyd兄

**** 本內容被作者隱藏 *****
成日就係CALL左係21730,  宜家等食..... 未諗掂過唔過屎

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-4 15:39 發表

成日就係CALL左係21730,  宜家等食..... 未諗掂過唔過屎
除非閣下有十分把握, 如果唔係, 做期指小弟都係選擇即日仙
P.S. 成交持續疲弱...

1min期指張數少, 但呢棍又跌得急, 大隻佬真係想點玩都得...

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2010-1-4 15:46 發表

除非閣下有十分把握, 如果唔係, 做期指小弟都係選擇即日仙
P.S. 成交持續疲弱...
21800 止食左...........

引用:
原帖由 mon128888 於 2010-1-4 16:03 發表

21800 止食左...........
留意細仙似乎行緊過#2GP, 如果成立, 見埋富貴狗回落, 呢吓有機會聽日上22150-22180水平...

回復 5# floydhk 的帖子

pls tell me

hihi....thanks c-hing

發新話題