發新話題

DEC 期指 期權

LP228  @ 127 入 139 走。
兩者時間都 Perfect!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-12-13 09:59 發表

我明白,可是過億成交撈得咁準唔似散戶所為,
所以即日仙睇升。
今朝吉兩野落黎都真係呆佐……
贏少少夠手續費算了。
之前都講過,過千億成交一日就收工?我睇只係代表散戶配合大戶嘅目的,唔好諗住散戶冇枓到,市塲冇散戶參與係一定唔會升,以為大户就好有實力?只係玩左右手咋,車兄一早食咗幾轉,恭喜!

做功課是有意思既,牛證明確返到家鄉贏1~2格咁大吧……
不過,對面熊證重軍壓境,唔好講笑!
引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-12-13 06:37 發表
跟著到牛熊證觀察,左圖為 12/12 歷史圖,右圖為最新情況:

65974 牛 @ 08/28 ~ 22800 / 10000 12/12 成交金額:172M 即 1億7千2百萬……

65934 牛 @ 09/29 ~ 22900 / 10000 12/12 成交金額:109M 即 1億零9百萬……

61202 熊 @ 03/28 ~ 23654 / 10000 12/12 成交金額:221M 即 2億2千1百萬……

61200 熊 @ 04/29 ~ 23713 / 10000 12/12 成交金額:312M 即 3億1千2百萬……

先聲明一點,大注入唔等於唔使死!
只係留意佢個倉位企唔企得穩。
始終23000的牛證街貨太多,要殺是遲早的事。
不過,見大注撈底,跟佢做番對應的 期權就增加入市的信心了。

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-12-13 11:05 發表
之前都講過,過千億成交一日就收工?
我睇只係代表散戶配合大戶嘅目的,
唔好諗住散戶冇枓到,市塲冇散戶參與係一定唔會升,以為大戶就好有實力?
只係玩左右手咋,車兄一早食咗幾轉,恭喜!
三轉全win,頭兩轉只係執手續費多少少。
唉,我都可能係傳說中的淡友,估淡執的錢係做好的幾倍……

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-12-13 11:10 發表

三轉全win,頭兩轉只係執手續費多少少。
唉,我都可能係傳說中的淡友,估淡執的錢係做好的幾倍……
代表車兄今日玩波幅成功

15分鐘一陽遮三陰,彈!

???

國企破腳穿頭了... 唉... 差 2 PTS...

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-12-13 11:16 發表
15分鐘一陽遮三陰,彈!
嗯!
我今日收工了。
牛熊證和窩輪做的功課是有意思的。
不過真係估佢唔到!
大戶真係好野!

回復 449# sebtam 的帖子

Bible非常淮,大大仙2d3,男仔pc丶所以bod丶都一百點!

???

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-12-13 11:23 發表
國企破腳穿頭了... 唉... 差 2 PTS...
終於做到... 平頭...  

發新話題