發新話題

JUN 10 期指,期權

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-6-23 11:02 發表

小弟認為夾就應該一定夾硬, 成90%街貨喎.
真係? Which one ?

see勢唔再升穿20860,就要再尋底

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-6-23 11:03 發表
21000 61709 法興 熊  29.6 %
21000 61724 瑞銀 熊  25.4 %
21000 61730 比聯 熊  36.1 %
21100 61822 瑞信 熊  22.1%
你睇邊一個網..... 好似大部份牛熊街貨量..... 唔係尋日的數據...... 應該是... 前日街貨量先真....... 唔知係唔係呢...

看勢似跌非跌,真是難看得透。

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-6-23 11:02 發表

小弟認為夾就應該一定夾硬, 成90%街貨喎.
update data shows that the only one bear  has 80%街貨  is @收回價 215 ...

未必殺上215, 213 都夠死

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-23 11:12 發表

你睇邊一個網..... 好似大部份牛熊街貨量..... 唔係尋日的數據...... 應該是... 前日街貨量先真....... 唔知係唔係呢...
網友每日統計...是6月22日數據

尋日師兄俾果個網站, 散戶 bears 已走左好多

332-531
399-575
467-721
195-332
221-345

http://kbcw.com.hk/zh/pages/home/hsicbbcos
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 psho 於 2010-6-23 11:16 發表
看勢似跌非跌,真是難看得透。
係BOR..... 想死.... 無波覆.... 我無得玩.......

引用:
原帖由 wai-wai 於 2010-6-23 11:17 發表

網友每日統計...是6月22日數據
明白....

發新話題