發新話題

JUN 10 期指,期權

我都put左3張^.^

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-21 11:41 發表

20877 PUT
20892 PUT
20865 PUT
20858 平曬.....

夾埋呢口...

引用:
原帖由 paaq 於 2010-6-21 11:48 發表
夾埋呢口...
有機呀...... 我又比人夾返上去.. 20876左右..... 我覺得一陣會再跌返...... 暫時... 比1X1.. 壓住.....

引用:
原帖由 terry 於 21-6-2010 11:51 AM 發表

有機呀...... 我又比人夾返上去.. 20876左右..... 我覺得一陣會再跌返...... 暫時... 比1X1.. 壓住.....
should wait for short fut when break 27700
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-21 11:51 發表

向上都係50點,大大easy job!
近價put補倉可能幫多一把去多d

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-21 11:51 發表

Terry hing - GING ...

引用:
原帖由 lofu 於 2010-6-21 11:53 發表

should wait for short fut when break 27700
27700 ??

回復 1180# lofu 的帖子

27700....d short call既人會死晒=.=

引用:
原帖由 hkneighborhood 於 21-6-2010 11:57 AM 發表

27700 ??
Typo; should be 20770
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

發新話題