發新話題

OCT 期指 期權

謝CowBearCar 師兄分析.
在下感覺大户要散户相信個市趺唔落, 大支持.  今天波幅實在窄得可憐, 懷疑大户密密手做野, 今日亦唔肯像昨日抽高, 唔比機會淡友有靚位沽貨.  在下愚見兩日內應見大波幅.  just my two cents.

引用:
原帖由 ricksuen 於 2013-10-9 16:25 發表
注意:
明天星期四加國指及細國指按金。
因應下星期一假期,星期五會追收按金。
Thank you Win-Hing!

引用:
原帖由 angrybird 於 2013-10-9 16:49 發表
在下感覺大户要散户相信個市趺唔落, 大支持.  今天波幅實在窄得可憐, 懷疑大户密密手做野, 今日亦唔肯像昨日抽高, 唔比機會淡友有靚位沽貨.  在下愚見兩日內應見大波幅.  just my two cents. ...
你沽咗未呀

thanks you

強姦金供股的日子通常指定每月的10~12號,例買升。

回復 245# cowbearcar 的帖子

Thank you Win-Hing!

Good morning all!

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-10-10 09:14 發表
強姦金供股的日子通常指定每月的10~12號,例買升。
強姦金就係咁,高位接完貨,插到無影……
同強姦無分別,血汗錢益晒炒家。

引用:
原帖由 angrybird 於 2013-10-9 16:49 發表
在下感覺大户要散户相信個市趺唔落, 大支持.  今天波幅實在窄得可憐, 懷疑大户密密手做野, 今日亦唔肯像昨日抽高, 唔比機會淡友有靚位沽貨.  在下愚見兩日內應見大波幅.  just my two cents. ...

8成人睇升,真係會插
引用:
原帖由 168.hk 於 2013-10-9 14:51 發表
逆向思想,八成人睇跌,我咪睇升囉,升升升,超超超

thanks a lot

發新話題