發新話題

SEPT 期指 期權

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2013-9-6 11:22 發表
对呀!打倒啦,小爆來了.
爆完又再爆,很開心

回復 291# 1288 的帖子

爆緊啦!

但以日圖看,向北走並無懸念!

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-9-6 13:46 發表
跟據上年7月的失敗頭肩頂後的情況,在高位用幾天時間造個圓頂,大富貴紙五後就開始壓力測試(21408),之後就爆!但現時ma順排,真係一字"等"! ...
圓頂可行可唔行, 唔行就係低低 0.618, 之後就升唔足, 睇井衫已開始起飛, 係圓頂之後既情況, 所以升幅都要打6折, 時間就係11月見頂, 師兄意見如何?
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-9-7 12:36 發表

圓頂可行可唔行, 唔行就係低低 0.618, 之後就升唔足, 睇井衫已開始起飛, 係圓頂之後既情況, 所以升幅都要打6折, 時間就係11月見頂, 師兄意見如何?
out 兄都明白到圖形未必一定抄足,所以短線而言在下都是企定定響度睇,回一定要回,回幾多?幾時回真係好難估,睇怕9月5號個裂口係要先補番,而中長線,真係今天的我又要打到昨日的我,跟據一組訊號,個市要向上挑戰三萬二搵阻力,下星期只要在呢個位反復,金鐘就破,下個月又見SBO,上升時間暫時以市場的習慣性作參考,或者又是2月了!

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-9-6 14:49 發表
恆指今天能收於22695樓上,勉強亦可以算是一陽遮三陰。
恒指企唔到,但期指巳出現一陽遮三陰了,九陽神功,不宜估頂!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2013-9-6 21:10 發表
爆緊啦!
今日ST有冇得爆?

大家早晨!

回復 1# OK~ 的帖子

Thank you very much for your sharing!

熊集結230前有3千幾張,看來抽上231吃紅豆沙就回,配合之前期權倉230,去到就准備了!
等左咁耐,都要出手…

發新話題