發新話題

JUN 10 期指,期權

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-14 11:51 發表
下午係時候要跌市啦.......... 快D 跌多D........ 我有18400 LP... 好慘....
If it is Jun 18400, it is difficult to win wor....just 26pts currently.

I go for early lunch la...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-14 11:51 發表
下午係時候要跌市啦.......... 快D 跌多D........ 我有18400 LP... 好慘....
LC/LP需要睇時機、相位同步, 能夠掌握同步, LC/LP就等同已賺一半..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-6-14 11:52 發表

好安全
好耐性就真

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-6-14 11:54 發表

If it is Jun 18400, it is difficult to win wor....just 26pts currently.

I go for early lunch la...
YES.... my LP is Jun 18400 LP....... I only wanna level....... T_T

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-6-14 11:56 發表

LC/LP需要睇時機、相位同步, 能夠掌握同步, LC/LP就等同已賺一半..
我的工力.. 仲未夠班.. 真係要多多學習....

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-14 11:59 發表

我的工力.. 仲未夠班.. 真係要多多學習....
Terry hing .. 184 still need to wait for a while ..
maybe SP later on to cover the cost !!

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-6-14 11:28 發表

tika hing對波似乎有研究, 有心水不怕分享下,
小弟吾懂, 但近來周圍講波, 都想買$100左右賺個好運, 今日想買意大利勝1.85, 希望賺$85.
剛相反....我係小有唔睇波既人...所以呢排都應該會悶死我...

引用:
原帖由 vicloh23 於 2010-6-14 12:05 發表

Terry hing .. 184 still need to wait for a while ..
maybe SP later on to cover the cost !!
小弟不才..... 請問點樣做先可以呢......

今日悶死了....頭先做左10幾個trend4-5點咁賺..睇到個頭都有d痛...決定訓一陣先...

引用:
原帖由 tika 於 2010-6-14 12:14 發表
今日悶死了....頭先做左10幾個trend4-5點咁賺..睇到個頭都有d痛...決定訓一陣先...
4-5點咁賺

發新話題