發新話題

JUN 10 期指,期權

引用:
原帖由 MaMa 於 2010-6-11 13:12 發表

純粹捉心理 : 挾左上黎,仲典會 X 呀。。。。。
自從俾支陽棍hang機,心理上未夾到d公仔個市無咁快肯落, 會不會x可能係再遠d既事
(或者陰謀d會估下大佬試緊郁邊隻先會落多d...)

[url=http://hk.rd.yahoo.com/blog/mod/art_title/*http://hk.myblog.yahoo.com/patcheng118/article?mid=46305]內地下星期一至三假期[/url]--端午節

引用:
原帖由 paaq 於 2010-6-11 13:32 發表

自從俾支陽棍hang機,心理上未夾到d公仔個市無咁快肯落, 會不會x可能係再遠d既事
(或者陰謀d會估下大佬試緊郁邊隻先會落多d...)
大佬都仲未KILL 到.. 2萬熊仔餅.... 應該唔會收手住.... 如果食左餅乾... 大約食多十塊........ 今日已經食左十塊.......

201 有好多餅乾食..... 一定會食到飽.......

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-11 13:58 發表

大佬都仲未KILL 到.. 2萬熊仔餅.... 應該唔會收手住.... 如果食左餅乾... 大約食多十塊........ 今日已經食左十塊.......

201 有好多餅乾食..... 一定會食到飽....... ...
how's the outstandings of those bear-bears?
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

lousy market ... "the quiet moment before storm apporach" ??

引用:
原帖由 vicloh23 於 2010-6-11 14:37 發表
lousy market ... "the quiet moment before storm apporach" ??
I think so... too boring...
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

睇住大仙 #2D, 食四番嗱

引用:
原帖由 ken2003 於 2010-6-11 14:40 發表
睇住大仙 #2D, 食四番嗱
up or down

我都想知.... 我唔記得#2D..... 係咩來...

引用:
原帖由 terry 於 2010-6-11 14:46 發表
我都想知.... 我唔記得#2D..... 係咩來...
唔駛急, 大仙行得慢, D 完仲要 X

發新話題