發新話題

JUN 10 期指,期權

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-6-10 15:28 發表

Jinpa hing,  小弟既預測準繩度都係吾穩定, 但主要都係mt sir教既方法, 加上宇宙呎, 加一些主觀囉, 例如我提今日既位, 都係用mt  sir既wpt量度得出架
Thank you very much!

Furthermore, which time frame(or interval as in winquote32) to measure wpt?
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 oem7110 於 2010-6-10 14:40 發表

So Up or Down?
是up wor, 吾知是否正確. 請幫忙看看

MOC #2X3 nearly at 0!
有法,則有術。

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-6-10 15:47 發表
想問各位winquote user, 是不是有四度空間圖?  有否用過呢? 請指教一下.
四度空間圖可在 "當天成交" 那裡找到
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

今天都是聽"羅生"師父遺教:「唔trade唔係就唔洗輸咯!」

關wq32,關sp,溫書,今晚上Master Tam課。
有法,則有術。

引用:
原帖由 hftsang 於 2010-6-10 16:07 發表

THANKS.  但係可唔可以講下個樣係點樣, 因為我唔係用winquote.  係咪類似o的bar graph, 每一個價位range出現的時間會排成一條棒狀圖.

e.g. 19660-10680 在11:00-12:00出現過, 11:00-11:30及11:30-12:00的時間就會 ...
只可以講係realtime, 點樣post 圖?

做個三角, 悶死, 明天再戰,
雖係三角, 我傾向估明天會平開或稍低開
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

all c hing

今日又唔過五百億, 外圍又無野炒, 睇怕要跌都要等農行抽下水先.。呢排玩下夾熊人公仔啦

引用:
原帖由 paaq 於 2010-6-10 16:29 發表
今日又唔過五百億, 外圍又無野炒, 睇怕要跌都要等農行抽下水先.。呢排玩下夾熊人公仔啦
Agree. 就睇日圖都仲要行一個無力既 up phase, 呢個 up phase 要來夾熊人公仔的

發新話題