發新話題

JUN 期指 期權

引用:
原帖由 bb2682 於 2013-6-20 23:57 發表

ourstation 兄, 支持位約左那裹? 下跌目標看多少? 19600?
別估底啦, 恆指 20000 點樓下可細注入 d 貨玩吓, 但不要太狠, 因可能只是反彈, cb 兄睇到 8 月有重要細 g 底, 可睇定 d, 亦都等佢跌定先, 7-8 月先再入吧!

跌到呢 d 位, 點都要穿 20000, 起碼有免費宣傳效果
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

看大仙井男飛唔飛髪,回落時可搏過倉反彈,六月大戶收工,夠了吧!
今日破腳穿頭就好,各大圖clm

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-6-21 13:19 發表

別估底啦, 恆指 20000 點樓下可細注入 d 貨玩吓, 但不要太狠, 因可能只是反彈, cb 兄睇到 8 月有重要細 g 底, 可睇定 d, 亦都等佢跌定先, 7-8 月先再入吧!

跌到呢 d 位, 點都要穿 20000, 起碼有免費宣傳效果 ...
Thank you ourstation hing, 昨天已心急入了 d 貨, 都會睇定 d 先再入, 差不多見底時請盡量提供意見.

恆生巿寛超賣,vhsi出關,跌勢有機放緩,看收市!

1398,939. ???

恆生巿寛超賣?

MT Sir 教的麼?

[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

引用:
原帖由 CB900 於 2013-6-20 13:58 發表
大圖就出現2d3 n dbt, 兄弟下壓但沽空非常高,可能轉倉時先夾一夾淡倉,最好明天出多支大陰!認識大朋友把戲,跟其足跡•••••••
過倉反彈?如要七月再跌,班友要托沽的•••••

回復 506# oem7110 的帖子

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-6-21 13:55 發表
恆生巿寛超賣?

MT Sir 教的麼?
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 CB900 於 2013-6-21 13:33 發表
看大仙井男飛唔飛髪,回落時可搏過倉反彈,六月大戶收工,夠了吧!
今日破腳穿頭就好,各大圖clm
像像地

發新話題