發新話題

JUN 期指 期權

其實市場千變萬化,但有一樣重要,聽住大行報告,一般用bible看出頂2d3,rp的股票,然後班高佬,摩仔吹水調高該股票評級如:**確信買入**,就係班友確信賣出之時!

引用:
原帖由 CB900 於 2013-6-18 13:42 發表
其實市場千變萬化,但有一樣重要,聽住大行報告,一般用bible看出頂2d3,rp的股票,然後班高佬,摩仔次水調高該股票評級如:**確信買入**,就係班友確信賣出之時! ...
唉!最近小弟都畀高佬"跣"咗一嘢,認購入咗三手佢做包銷嘅河蟹boot boot車,結果日日畀老婆恥笑,話累佢炒股變股東。高佬畀佢做大莊嘅新股潛水,都係第一次見,世界真係變咗啦。
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2013-6-18 13:54 發表

唉!最近小弟都畀高佬"跣"咗一嘢,認購入咗三手佢做包銷嘅河蟹boot boot車,結果日日畀老婆恥笑,話累佢炒股變股東。高佬畀佢做大莊嘅新股潛水,都係第一次見,世界真係變咗啦。 ...
通常上市造靚盤數抽高pe賺盡,看周大碌又一經典

大大仙namy

引用:
原帖由 CB900 於 2013-6-18 14:02 發表
大大仙namy
Thanks! CB900!

餘下兩個鐘即市攻略,在下會首看大細仙二佬大佬的壓力測試了。

以在下管理的蝴蝶倉的利益角度看,當然希望會見到支靚陽燭啦;如果上破埋昨日高位更妙,搞少好多煩嘢ga,會。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2013-6-18 14:11 發表

Thanks! CB900!

餘下兩個鐘即市攻略,在下會首看大細仙二佬大佬的壓力測試了。

以在下管理的蝴蝶倉的利益角度看,當然希望會見到支靚陽燭啦;如果上破埋昨日高位更妙,搞少好多煩嘢ga,會。 ...
向下的確好煩,214c亦namy,意願希望跌夠,看周圖又唔似!

引用:
原帖由 CB900 於 2013-6-18 14:02 發表
大大仙namy
再看大時代,您們好似叫大富定大貴嗰個,出關後見M仔屈尾拾,突破向上機會偏高了。

大家不防留心細仙MOC,TOC動靜。
有法,則有術。

引用:
原帖由 danny 於 2013-6-18 13:04 發表
昨天是見底第三天,今天是第四天,莫非人兄昏迷四日,奇怪。
邊/度得閒昏迷呀!

走势轉番强啦!睇下會唔會试番昨日高位?

發新話題