發新話題

DEC 09 期指,期權

引用:
原帖由 neighbor 於 2009-12-23 10:24 發表
我都係唔住去撈底  入左 69131 而家嚇到賣左~~~又輸 $600
別人恐慌時我貪婪
不過要撈底睇嚟未係時候, 睇埋今日下晝點去先
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 tika 於 2009-12-23 10:25 發表

69131係咪209回收呀?.. ...師兄都好博喎
係21000\

以1博4~~

引用:
原帖由 neighbor 於 2009-12-23 10:24 發表
我都係唔住去撈底  入左 69131 而家嚇到賣左~~~又輸 $600

69131       恒指瑞銀零五牛R 0.051  0.009/
15.00% 0.048/
0.057 0.060 0.062/
0.049 254,170 60,000 0.061
210 收回

玩牛熊記得要睇資金流同街貨比
21/12好多追牛,22/12彈完已經走唔少。估都係博入撈底。

引用:
原帖由 neighbor 於 2009-12-23 10:27 發表

係21000\

以1博4~~
就蒙主竉照咁款

睇個款仲會落多野喎..
小心neighbor兄

Today's targets put 212 - 214  
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

引用:
原帖由 catt 於 2009-12-23 10:32 發表

就蒙主竉照咁款
想博一博......

引用:
原帖由 lofu 於 23-12-2009 10:38 AM 發表
Today's targets put 212 - 214  
214 vol burst to nearly doubled in 3 min
小心分析, 明白凶險, 謹慎出"激", 嚴止賺蝕, 祝君好運, 秒秒平安!

請問師兄 ,
我部notebook hang 了 , 如想去黃金整 , 有邊間好介紹 ?

引用:
原帖由 katy 於 23-12-2009 10:43 AM 發表
請問師兄 ,
我部notebook hang 了 , 如想去黃金整 , 有邊間好介紹 ?
So unlucky, possibly get back after X'mas

發新話題