發新話題

MAY 10 期指,期權

引用:
原帖由 odinchu 於 2010-5-14 09:03 發表
昨日既210call未平倉合約淨數大增過千張,是否利好後市?
210C今日都成交咗26xx張, 宜家有近2900張oi, 而204C都有17xx張..
睇吓今晚update會唔會有啟示先
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

都知向下, 但又D PUT仔在手, 希望時間是我的朋友呢.

引用:
原帖由 yokito530 於 2010-5-14 16:44 發表
都知向下, 但又D PUT仔在手, 希望時間是我的朋友呢.
Yoki近排似乎好忙咁喎, 好耐冇見妳嚟上堂, miss咗好多堂上精彩嘢
呢個UP-P可能行13日至期結上210樓上, 到期結可能回落喺210樓下結, 睇吓今晚210C & 204C有冇啟示先

引用:
原帖由 OK~ 於 2010-5-14 16:56 發表

Yoki近排似乎好忙咁喎, 好耐冇見妳嚟上堂, miss咗好多堂上精彩嘢
呢個UP-P可能行13日至期結上210樓上, 到期結可能回落喺210樓下結, 睇吓今晚210C & 204C有冇啟示先  ...
210C 0係尾市做左19xx張成交@5x點
204c 0係中午12:00 0個個鍾做左1000張成交@2xx點

引用:
原帖由 波佬 於 2010-5-14 17:00 發表

210C 0係尾市做左19xx張成交@5x點
204c 0係中午12:00 0個個鍾做左1000張成交@2xx點
從大大仙睇, 今日上午高位20206係PQ & MQ"振點", 亦見DCC & #2V3..
可能要等hr #1 CL Merge先再升...

回復 539# OK~ 的帖子

話口未完已經到左1.23

你如何對沖你的18600sp呢?

你如何對沖你的18600sp呢?因為我竟然在星期5收市的時候百痴地開了一張!唉,大件事啦,星期一可能又裂口低開啦!!!!

請問如何沽歐元呢?

請問如何沽歐元呢?

c hing ,
thanks,

Good morning everybody!
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

發新話題