發新話題

MAR 期指 期權

Good morning

今日向上又有四番
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-3-15 09:16 發表
今日向上又有四番
ourstation 兄, 近日上下波動大+快, 你點睇未來1個月走勢? 請指教 Thanks

大家早晨!

啊爷三次试底未穿支持位,有机会企稳。

看來抄上年5月個浪,彈到23150左右

引用:
原帖由 sinding 於 2013-3-15 10:25 發表
大家早晨!

啊爷三次试底未穿支持位,有机会企稳。
啊爷企稳初步確認。

引用:
原帖由 sinding 於 2013-3-15 11:27 發表

啊爷企稳初步確認。
但2320淮備下子午成阻力,看來彈完都係回

引用:
原帖由 bb2682 於 2013-3-15 09:24 發表

ourstation 兄, 近日上下波動大+快, 你點睇未來1個月走勢? 請指教 Thanks
簡單講今個月到而家都係走 range, 只係尋日踢大腳咗, 踢咗出界, 上下波動大+快, 原因係趕時間出方向, 所以下星期要留意多一點

我個人看法跟前一樣, 三月會開始放另一隻紙鳶, 至於係唔係開始咗呢? 再看吧! 要看有沒有 2cc 出現, 係 2cc 唔係 dcc, 唔好睇錯
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-3-15 11:39 發表

簡單講今個月到而家都係走 range, 只係尋日踢大腳咗, 踢咗出界, 上下波動大+快, 原因係趕時間出方向, 所以下星期要留意多一點

我個人看法跟前一樣, 三月會開始放另一隻紙鳶, 至於係唔係開始咗呢? 再看吧! 要看有 ...
c hing, what is 2CC? Thanks!

Oh, I see. Thanks!

發新話題