發新話題

FEB 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-2-19 10:48 發表
大家俾個市悶死未?
悶死 ...
有ADMIN權限:
1) 版主(一定有)
2) lamasingh (確實有)

引用:
原帖由 oem7111 於 2013-2-19 15:07 發表

悶死 ...
唔使吐血喎, 跌吓好正常啦, 到唔到 222-223, 去到 228 都殺啦

壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-2-19 15:45 發表

唔使吐血喎, 跌吓好正常啦, 到唔到 222-223, 去到 228 都殺啦
228 When

Can it be the expiration date

引用:
原帖由 fatpat 於 2013-2-19 16:29 發表

228 When

Can it be the expiration date
如果大力 d 踏落去, 今個月就可以完成, 唔係就.... (到時再睇啦)

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-2-19 17:11 發表

如果大力 d 踏落去, 今個月就可以完成, 唔係就.... (到時再睇啦)
如果係大4就唔知228頂唔頂到,到時大富貴出2d3後就.⋯
由180〜240的調整唔野少的0•236 :約1500:個個都估補裂囗的位:225
0•382 : 約2200 喎!                           :218 大特賣位

228 本星期到啦

引用:
原帖由 CB900 於 2013-2-19 19:12 發表

由180〜240的調整唔野少的0•236 :約1500:個個都估補裂囗的位:225
0•382 : 約2200 喎!                           :218 大特賣位 ...
去倒敢既位, 三叔至靓仔, 但以而家既力度......有 d 力不從心, 再看吧

引用:
原帖由 CB900 於 2013-2-19 19:12 發表

0•382 : 約2200 喎!                           :218 大特賣位 ...
暫看c浪目標和 a的幅度一樣,那樣便226左右!比較7-11 的調整,現力量下跌增強
C浪快急 n 好有可能mx的

阿爺調控殺到 港股有暗湧
http://www.youtube.com/watch?v=p5EnDMuA_oI

發新話題