發新話題

DEC 09 期指,期權

Chc兄, 你好!
5號仔在2, 1及半hours圖也出現#2D, 如上X#3的話, 可否短線看升呢?

停係呢d位...真係攪野....

引用:
原帖由 floydhk 於 2009-12-21 11:53 發表
停係呢d位...真係攪野....
morning all
天寒地凍,大市磨市人都傻.....

引用:
原帖由 wai-wai 於 2009-12-21 11:58 發表

morning all
天寒地凍,大市磨市人都傻.....
下午再唔rebound..........

引用:
原帖由 OK喎~ 於 2009-12-21 10:32 發表

今日期指裂口低開, 稍破21050水平, 低見21011點反彈, 今日低位亦係前DN-P嘅PQ目標...
期指如能守住今朝低位, 上行MQ首目標睇21280-21300水平、次目標睇21500水平...
雖然MOC順排而價位亦行MCF-DN, 但已見#2D, 由於DTR圖出訊號比價位快; 大家可以喺低位見#2X3之後, 喺DTR圖散SKYNET, 睇下幾時行MCF-UP轉勢上...
同時亦做埋Mini-test配合DTR圖
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 floydhk 於 2009-12-21 12:00 發表

下午再唔rebound..........
下午再唔上唔落,好.......我一於離場抗議.....
sleeping

引用:
原帖由 wai-wai 於 2009-12-21 12:07 發表

下午再唔上唔落,好.......我一於離場抗議.....
sleeping
Totally agreed ! so boring !!

HKD is stablizing, now about 7.7557, although still some distance away from 7.7501

引用:
原帖由 chc499 於 2009-12-21 11:31 發表

暫時睇唔通, 只能夠做小d避免出錯。指數倉就月尾才開(因為唔知本月要高位還是低位結算),跟住大户轉好d,
388差唔多,
2628睇$36.5, $35有支持,昨天想到每跌一元做一吓,圖也不想看
因為指數日線,周線仲係調整形態,到日線#2X#3低位, 並破Trendline,才可以。 388,2628也只能做些少,
調整市有把握賺幾餐買餸錢,賺多多就難d
Thanks Chc兄意見
係咁睇吓下晝期指有冇機會破落, 大成交破落就等星期三落到低位先開倉
小弟再研究一下2628呢隻強勢股
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

引用:
原帖由 紅瑪瑙馬 於 2009-12-21 11:53 發表
Chc兄, 你好!
5號仔在2, 1及半hours圖也出現#2D, 如上X#3的話, 可否短線看升呢?
麻麻地,有反彈也是$88左右,

發新話題